Akik most érettségiztek. Nehéznek éltétek meg?
Figyelt kérdés
Kivàncsi vagyok a tapasztalatokra.máj. 17. 10:18
1/9 anonim válasza:
Magyar emelt szerintem jól sikerült, matek közép 85+ körül lesz (nevetségesen könnyű volt), töri közép 90% körül lesz, angolt tavaly megcsináltam emeltem, a biosz középszinten viszont nehéz volt nekem.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon adlak. Grat!
máj. 17. 11:15
6/9 anonim válasza:
Vegyesnek mondanám.
Magyar közép szerintem egész jó volt, én 85-90% körüli eredményre számítok. Matek közép valóban nem volt nehéz, de annyira izgultam, hogy benéztem néhány dolgot, így nagyon remélem, hogy az 5-ös alsó határa meglesz, de ha nem, akkor sem leszek szomorú.
Töriből emelteztem, arra sokat készültem, kb 88%-ot számoltam magamnak az írásbelin, szóbelivel mehet ez majd fentebb.
Ősszel csináltam angolból emeltet, 2 éve pedig németből közepeztem.
Összességében nekem az a tapasztalatom, hogy az idei érettségi nem volt a legnehezebb, de nem igazán találták el, hogy mit kérdezzenek. Illetve számomra több dolog is kétértelmű volt, inkább ez adta a nehézséget.
8/9 anonim válasza:
Én jogot és nemzetközi tanulmányokat jelöltem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!