Tanárok, mi volt a legdurvább dolog amit valaha diákok mondtak vagy csináltak?
Én pályaelhagyó tanár vagyok. Magánsuliban tanítottam. A diri felvett egy külföldi diákot, még magyarul sem tudott. Nem is értettem, mi a cél. A főnök azt mondta, hogy beül órákra, szocializálódik, tanulja a nyelvet. Jegyet egyelőre nem kell neki adni. Én próbáltam bevonni az órákba, de még felszerelést sem hozott. Ha valamit kérdeztem tőle, az volt a válasz, hogy nem értem.
Aztán félévkor megkérdezte, hogy hányast fog kapni. Mondtam neki, hogy nem egészen erről volt szó. Egész félévben semmit nem csinált, mégis mire adjak jegyet. Erre azt mondta, hogy ő úgy tudja, hogy neki kell jegyet kapnia. Oké, akkor írjon egy dolgozatot. Természetesen semmire nem tudta a választ.
Másnap berontott az anyja, a folyosón ordibált velem, majd felrohant a dirihez. A diri behívott, mindenféle kielégületlen vénlánynak elhordott, meg hogy alkalmatlan vagyok a tanári pályára. Akkor hazamentem, aznap már nem tartottam meg az óráimat. Azon is gondolkodtam, hogy másnap bemenjek-e dolgozni. Végül bementem, még azt a tanévet lehúztam, de utána találtam másik állást.
Utólag a diri bevallotta, hogy ő félreismerte ezt a diákot, mert egy sunyi alak. Ja, mi mondtuk a többi tanárral, de hiába.
A másik kirívó eset az volt, hogy megrongálta az autómat egy diáknak az édesanyja, mert a kolléganőm rossz jegyet adott neki. Még csak nem is tanítottam azt a lányt. Ez esetben az igazgató állta a káromat, szerencsére.
Szóval szerintem bolond az, aki a mai világban tanárnak áll, én ott is hagytam.
Az, hogy szemtelenek, nem tanulnak, nem figyelnek, már fel sem vettem.
Amit én írok, az valszeg semmi az 1. válaszoló kommentjéhez képest, de azért megdöbbentett.
Amúgy diák vagyok, nem tanár.
Kereskedelmi szakon tanulok, az osztály nagyrésze nem annyira tanulni vágyó, de különösen van 2 olyan fiú akit nem tudok hova tenni.
Leginkább a történelem tanárt bosszantják, feleselnek vele és amikor megkapták a beírást, akkor elkezdtek hazudozni az osztályfőnöki órán az ofőnek.
Azt mondják, hogy csinálták a feladatot, megse szólaltak.
Sokszor a hazugság a megoldás nekik.
Vigasztal a tudat, hogy ők év végén a kettesért fognak könyörögni. Én meg átmegyek a 4-5 bizonyítványommal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!