Van itt olyan aki abbahagyta az orvosi egyetemet, habár azt hitte, hogy ez az álma?
Elsőéves vagyok jelenleg az orvosin, az eredményeimmel nincsenek gondok, viszont úgy érzem, hogy nem akarom ezt csinálni. Van már egy diplomám, amivel jó fizetésért tudnék dolgozni.
Nagy reményekkel vágtam bele, hogy ez az én utam, de ahogy elkezdtem, egyre inkább nem érzem magaménak a tananyagot. Jelenleg közel 30 éves vagyok és még sok évembe telne az egyetem + rengeteg lemondással, stresszel járna. Házas vagyok, van már saját lakásom, autóm.
Gondolkozom, hogy otthagyom.
Van esetleg valaki, aki hasonlóan érzett és abbahagyta a képzést? Nem bánta meg a későbbiekben?
Ami csak tetszik ki kell próbálni s olykor ez azzal jár, hogy több mindent hátrahagy az ember, ami nem jött be.
De elmondhatja az ember: kipróbáltam, ám nem érzem magaménak.
Rengeteg ismerősöm, barátom, de még üzleti partnerem is volt ebben a cipőben.
Idővel megtalálták a maguk helyét vagy megalapították.
Merj lépni, ha úgy érzed. Ha pedig van valami, ami érdekel: hajrá!
Ha nem érzed magadénak akkor abba kell hagyni.
Felesleges elvégezni, ugyanúgy nem leszel motivált ha már az elején tudod hogy nem ezt akarod csinálni
Olyat kell keresned amit tényleg szívesen csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!