Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha elrontottam az...

Mit tegyek, ha elrontottam az érettségijeimet? Mennyire ciki ez és mit fognak gondolni rólam?

Figyelt kérdés
Stabil 4-es tanuló voltam mindig is ( nagy ritkán becsúszott 1-2 hármas is ), mindig tisztességesen készültem óráról órára, a próba érettségijeim is jók lettek, de most az írásbeliket úgy érzem, nagyon elrontottam. Egyedül az angolt érzem jónak, magyarból és töriből is a nagy esszé kifogott rajtam ( töriből pont azt a témát nem néztem át, amiről az esetében kellett volna írni ) a novellaelemzést is a végén más irányba vittem el, mint kellett volna. A megoldókulcsokat látva teljesen elkeseredtem, és cikinek érzem, hogy nem sikerültek. Felnőtt gimiben vagyok, sok témát nem érintettünk, így egyedül készültem otthon, de ezek szerint ez kevés volt és elcsesztem az egészet. :/ Ezek után mit fognak gondolni, ha nem sikerül jól? Rengeteg osztálytársam a kettesre hajt, úgy is állnak hozzá, és most azt érzem, én is hiába tanultam, ugyanúgy rosszul írtam meg, mint aki ki se nyitott egy könyvet sem 4 év alatt. Hogy lehet feldolgozni, hogy a jó eredmények után pont az igazi érettségimet rontom el? Nagyon bosszant, hogy eddig minden sikerült, és most, amikor élesben kellett volna helyt állni, elcsesztem.

máj. 14. 14:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy ott rontottad el hogy elkürtölted mennyit tanulsz. Kezdők hibája, ilyet nem szabad csinálni, pont emiatt. Senkinek semmi köze hozzá mennyit tanulsz...

Egyetemen majd figyelj erre... Nem lesz gond, majd szóbelivel feltolod a pontokat.

máj. 16. 22:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Mindenem stabil 4-es lett, kivéve a törit, ami 5. Hát... Majd a felvételi eredményhirdetés után meglátom, örülök e vagy sem. :')
jún. 22. 22:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Felvettek egyetemre :D
júl. 30. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint mégse hiába tanultál, és gratulálni fognak az ismerősök.
júl. 30. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Grat! Ne feledd egyetemen ne kösd senki orrára mennyit tanulsz! Ez legyen magánügy! Így nem lesz ciki annyira ha rosszul sikerül egy vizsga majd.

És ne hasonlítsd magad másokhoz sosem! Sok sikert!

júl. 30. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!