Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, ha egyetemen...

Nagyon ciki, ha egyetemen megcsúszom egy évet?

Figyelt kérdés
A vizsgaidőszak alatt elég beteg voltam. Kijött valami durva elvileg herpes az arcomon, amitől iszonyatosan bedurrant a nyirokcsomóm és ráment az egész a hátamra szóval kb. ülni nem tudtam fájdalom nélkül. Ezzel egy időben elkezdett nőni a bölcsességfogam, de úgy, hogy a torkomra ráment a fájdalom és a számat nem tudtam kinyitni még annyira sem, hogy igyak. Plusz egy kisebb megfázást is elkaptam. Ez mind egy hónap alatt és két vizsgát sajnos nem tudtam teljesíteni. Nagyon gáz? Iszonyatosan rosszul érzem magam miatta.
2023. júl. 10. 23:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán nem ciki. Nem könnyű csúszás nélkül elvégezni még ha az ember egészséges is, és úgyis el fogod végezni. Hidd el, senkit nem fog érdekelni, mert tudják hogy ez úgymond természetes. Nem néznek le, mert nincs miért, nem ítélkeznek. Senki nem tudja a csúszás okát és inkább legtöbbször meg sem kérdezik, nehogy valami szomorú sztori legyen. Ne foglalkozz ezzel tényleg, a lényeg hogy folytasd ugyanúgy majd, ahogy eltervezted és sehol nem fogják számon kérni az életedbe.
2023. júl. 10. 23:10
 2/16 anonim ***** válasza:
12%

Nem a kifogásokat kell keresni meg magyarázkodni, hanem teljesíteni a tárgyakat. Egyébként a "nagyon ciki" és "nagyon gáz" univerzálisan definiálatlan fogalmak, szóval értelmetlen a kérdés. Ahelyett pedig hogy a múlton keseregsz inkább arra koncentrálj, hogy a jövőben teljesíts minden tárgyat.

-Dr. T

2023. júl. 10. 23:27
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
Amióta bevezették ezt a szerintem nagyon rossz kreditrendszert, azóta semmi ciki nincsen benne.
2023. júl. 10. 23:32
 4/16 A kérdező kommentje:
“ Slang is vocabulary of an informal register, common in verbal conversation but avoided in formal writing. It also sometimes refers to the language generally exclusive to the members of particular in-groups in order to establish group identity, exclude outsiders, or both.” Tehat abszolut alkalmazando es rendben van egeszen addig, amig nem hivatalos szovegben hasznalom. Az hogy te nem vagy kepes ertelmezni egy szót a szovegkornyezetbol az sajnos nem az en gondom, lehet tobbet kene olvasni.
2023. júl. 10. 23:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem kifogasokat kerestem. Egyszeruen leirtam, hogy nem voltam kepes beszelni es irni a vizsgaidoszak alatt😂. Sok sikert, hogy neked igy menjen.
2023. júl. 10. 23:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Tisztelt draga uriember😂. Szerintem epp eleg cikket olvasok magas szinvonalon, hiszen az egyetem megkoveteli. Azonban a gyakori kerdesek sajnalatos modon nem a szintere a magas intellektualis szintu beszelgeteseknek, ezert teljesen rendben van a kevesbe professzionalis nyelvezet es szokincs hasznalata. Majd ha esetleg szakszoveget kell irnom, akkor a napnal is vilagosabb, hogy nem fogok olyan szlengek alkalmazasara vetemedni mint a “ciki”. A kioktatasoddal ezert sajnos semmire nem megyek. Az a gond, hogy rendkivul magas intelligenciaju emberekkel vagyok/ voltam korbeveve, akik kepesek voltak mast a foldbe nem taposva kommunikalni tizeneves gyerekekkel is annak ellenere, hogy sokkal jelentosebb mult allt mogottuk. Ertem en, hogy iszonyatosan uriembernek tartod magad, de ez a mindenkit a fold ala tiprok latasmod egyaltalan nem felel meg annak, amit valaki a muveltseggel asszocialna. Nem kertem senkit, hogy ertsen egyet velem abban, hogy “nem ciki”, viszont szerintem felnottek modjara is lehet valakit kezelni es nem ugy mint egy tizenevest annak ellenere, hogy fiatalabb naluk. Abszolut nem tetszett a hangsuly ahogy valaszoltal es a kifejezesmod, foleg hogy nem artottam neked semmit elotte es nem hasznaltam vulgaris kifejezeseket veled szemben. Attol meg hogy valoszinuleg fiatalabb vagyok nalad meg nem jelenti azt, hogy ertektelenebb. Elhiheted nekem, hogy szoktam en magas szintu folyoiratokat olvasgatni nem csupan magyarul, de angolul es franciaul is. Es elhiheted nekem, hogy nem azzal toltottem a fiatalsagomat, hogy “kifogasokat” keresek mindenre. Egy iszonyatosan szorgalmas ember vagyok, aki egesz gyermekkorat tanulassal toltotte, hangszereket es nyelveket tanult. Es elegem van ezekbol a random gyakori kerdeses senkikbol, akik megmondjak nekem, hogy en vagyok a vilag “legertekelhetetlenebb” es leglustabb embere csak, mert nem tudtam olyan aktivan tanulni egy folyamatos betegseg-lancolat miatt.
2023. júl. 11. 00:00
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

#7es

És mindenki teljesen ugyanolyan, mint te, ugye? Nincsenek különleges körülmények, különböző stresszre való válaszok a test által, és mindenkinek ugyanolyan magas a tűrőképessége, igaz? És ha még csúszik is valaki, mi van abba? A kitartását és szorgalmát tükrözi, ha ennek ellenére folytatja. Nincs meg mindenkinek az a luxus, hogy tökéletes körülmények veszik körül. Próbálj egy kicsit leszállni a magas lóról, ha valami folytán többet értél el, mint más a te korodban: örülj neki és légy boldog, de ezzel a savanyú hozzáállással nekem nem az jön le, hogy boldog volnál. Inkább mintha haragudnál az életre. Most te is azért csökkent értelmiségű lennél, mert nem érzed át/nem érted egy embertársad helyzetét, mikor alap lenne egy intelligens, művelt embernél IS az empátia? A Kérdező nem ártott neked és másoknak se, lehet az embernek véleménye, de nem mindegy hogy adja azt át, ebben van hely fejlődni.

2023. júl. 11. 00:13
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
De amúgy mind1, valszeg troll vagy 7-es, jössz ide unatkozni
2023. júl. 11. 00:14
 9/16 A kérdező kommentje:
9-es. Koszonom, nagyon kedves toled.
2023. júl. 11. 00:22
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Rengeteg a troll mostanában... szerintem sem ciki az a lényeg, hogy befejezd
2023. júl. 11. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!