Nagyon ciki, ha egyetemen megcsúszom egy évet?
Figyelt kérdés
A vizsgaidőszak alatt elég beteg voltam. Kijött valami durva elvileg herpes az arcomon, amitől iszonyatosan bedurrant a nyirokcsomóm és ráment az egész a hátamra szóval kb. ülni nem tudtam fájdalom nélkül. Ezzel egy időben elkezdett nőni a bölcsességfogam, de úgy, hogy a torkomra ráment a fájdalom és a számat nem tudtam kinyitni még annyira sem, hogy igyak. Plusz egy kisebb megfázást is elkaptam. Ez mind egy hónap alatt és két vizsgát sajnos nem tudtam teljesíteni. Nagyon gáz? Iszonyatosan rosszul érzem magam miatta.2023. júl. 10. 23:06
11/16 anonim válasza:
Beteg voltál, az lenne a fura, ha sikerült volna minden tárgyat teljesítened. :)
Ha nem lettél volna beteg, akkor is oké lenne csúszni.
12/16 anonim válasza:
Teljesen érthető,hogy ez most így nem sikerült, ráadásul nem is a te hibád.Szerintem emiatt ne érezd magad rosszul.Ha valaki meg mégis felhánytorgatja,akkor nyugodtan meséld el neki,hogy milyen nagyon beteg voltál, utána már valószínűleg nem lesz kedve bántani téged.
13/16 anonim válasza:
Na ez az a dolog, amit senkit nem fog érdekelni, miután meglesz a diplomád. A munkáltatókat, a családodat, a barátaidat stb...ergo mindenki le fogja szarni. A csúszás szerintem csak nagyon kirívó eseteknél gáz, pl. aki 10 évig csinálta a Bsc-t.
14/16 anonim válasza:
Nem értem miért jár ide valaki lepontozni mindenkit.Ugyan mi rosszat írtam?(12-es vagyok...)
15/16 anonim válasza:
11-es vagyok, engem is szépen lepontoztak. :D Mindenkinek kell egy hobbi.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem értem én sem. Nem én voltam :((
2023. júl. 16. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!