Ha végigmagoltam és puskáztam mind a 4 gimis évemet (4-es 5-ös jegyekkel) akkor az érettségin is működhet ez?
Figyelt kérdés
Még soha nem buktam le.máj. 4. 11:50
11/14 A kérdező kommentje:
Eddig az írásbelik alapján minden 3-4, es, a történelem kivételével, ami stabilan 5- ös lett 89 ponttal. A szóbelikkel tudok rajtuk húzni, olvasgatom a tételeket és bízom a legjobbakban. Egyébként a suli is vastagon benne van, hogy segítsenek, senkit sem buktattak, még a legrosszabb tanulóknak is felpontoztak mindent, hogy körülbelül közepesre leérettségizzenek.
jún. 4. 14:15
12/14 anonim válasza:
Hát közepekből a 3-4 nem valami nagy teljesítmény, főleg az idén, amikor szinte extrém könnyűek voltak.
13/14 A kérdező kommentje:
Én örülök nekik, ha jól sikerülnek a szóbelijeim, még így is felvesznek oda, ahova menni akarok egyetemre.
jún. 4. 14:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!