20 tételt megtanulni munka mellett?
Elkezdtem a munkám (irodai,pénzügyi) mellett egy képzést ami eléggé nehéz.
Most jött el az első vizsga ideje, ami jogi szóbeli lesz. 20 tétel van, kb 3 oldalas egy tétel. Eddig sajnos nem tudtam a kezembe venni egyáltalán, mert rengeteg a munka, a tavaszi időszak nálunk kész káosz, hétvégén pedig mindig volt valami esemény.
22-én fogok vizsgázni, tehát jövőhét utáni hétfőn.
Hétköznap 6-7-ig az irodában vagyok,szóval utána tudom maximum a kezembe venni, rövid időre, mert nem tudok fennmaradni sokáig, másnap teljesíteni kell az irodában. Illetve a hétvégém most teljesen szabad lesz.
Eléggé kiestem már a tanulásból (4 éve diplomáztam, azóta egy nyelvvizsgán kívül egyáltalán nem voltam tanulós szituációban, a munka az ugye teljesen más helyzet...).
Szerintetek reálisan érdemes lehet megpróbálni felkészülni és elmenni a vizsgára, úgy hogy azért mindegyik tételt megtanulom? Vagy esélytelen? Bármilyen tippet, tervet szívesen fogadok.
Lehetne halasztani a vizsgát , csak az a baj, hogy nyár közepére, amikor éppen nyaralni leszek....illetve ott lesz majd a többi tárgy is...
Ha azt mondjuk, hogy egsélytelen, akkor meg sem próbálod?
Ha ingázol, akkor utazás közben tanulsz. Hétvégén meg legyen ez a dolgod, ne más.
#2 Igen, értem. Egyetemista vagyok munka mellett, levelezőn, úgyhogy elhiheted, hogy átérzem. Ezzel együtt is azt mondom, hogy ennyinek simán mennie kell.
Az első voltam.
Sajnos szabi esélytelen, mert év végi zárás előtt állunk.
a hét 2.felében home officeban leszek,megpróbálok akkor többet tanulni,illetve hétvégén csak azzal fogok foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!