Egykoron rossz matekos gondolkozzon mérnökin, vagy jobb, ha elfelejti?
nappalin vagy levelezőin gondolozol?
Amúgy no problem, én 29évesen kezdtem a villamosmérnökit nappalin most 37 vagyok, csúszás nélkül elvégeztem(Pécs)
Sose késő váltani, ne bánd. Eddig tapasztalatot gyűjtöttél.
Én villamosmérnökként végeztem, de lehet majd váltok erről. Jelenleg úgy gondolom nem ebből a szakmából fogok nyugdíjba menni :/
2# ha ez neked büfészak, akkor az anglisztikát meg az andragógiát minek neveznéd? Nem kell lebüfészakozni csak azért, mert te nem tudnád elvégezni.
Kérdésre a válasz: egy humán és egy tesi szakkal krva sok mindent kellene bepótolnod matekból akár egy középszintű újraérettségizésnél is. Volt osztálytársam 4 éven keresztül keményen matekozott, versenyeket nyert, mégis épphogy meglett az emeltje, szintemelőzött, előtte 90%-os lett a középje, emelten se lett volna rossz, csak a szóbelijét rendesen elrontotta.
Neked is évekbe telne felkészülni emelt matekra, sokkal komplexebb felkészülni rá, mint egy középre, deriválás, integrálás stb. Szerintem ezt gondold át, ha a közép érettségid se lett belőle kiemelkedően jó.
Nem a legtámogatóbb válasz, de aki emeltezik, az tényleg évek óta arra készül, nem 28 évesen áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!