Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyerekem 8.-os, de már azt...

Gyerekem 8.-os, de már azt sem zavarja, ha egyeseket szed be, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Apjával képtelenek vagyunk rávenni a tanulásra, mert behisztizek, hogy tanultam már eleget 7 és fél év alatt (ami igaz is), de ez már nagyon gáz...

#8. osztály 2. félév
febr. 28. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Uhh.. ne aggódj, nem férnek hozzá a krétához, amíg nem veszik fel a gyereket. Ha nincs szóbeli, nem lehet mivel fenyegetni, csak azzal, hogy az ofője át fogja nézni a nyáron a jegyeiket és majd szivatni fogja miatta, szr lenne ilyen benyomással nyitnia egy új osztályban. Semmi önbecsülése nincs a gyereknek? Inkább most és így lázadjon egyébként, mint máshogy..
febr. 29. 18:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Most meg egy kettes, kész vagyok... Ez már tényleg az agyjátszás, de már most kezd észheztérni és nem akar tovább vagánykodni xar jegyekkel. (REmélem ) Visszakeresem, hogy mikor írhatta, ha múlt héten vagy e hét elején, akkor remélhetőleg, már most rákapcsol valamelyest. Hiába nem számít, mégis elkeserít, hogy önmagának nincs igénye erre.
márc. 1. 07:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Most már akkor is egyest kap, amikor nem szemtelenkedik. Kész vagyok 🤨 Várom, hogy tényleg bejusson a megfelelő helyre és ott remélhetőleg több kedve lesz tanulni. 🧐
ápr. 9. 22:34
 14/15 anonim válasza:
Én ugyan ilyesmi voltam annyi h én végig nagy potenciát tudtam volna nyújtani 130 közeli iqval de a 8 ált olyan uncsi sok xarság van amihez jóformán a fiataloknak sincs kedve átlátják a rendszer ezen részét ami pl ami érdekli őket nincs jelen amiből esetleg kevesett romlott a gyerek az az oldal érdekli egyedül mint matek pl kis millió szakmához kell autó szerelő bármilyen szerelő akár mérnök bárhol el lehet vele helyezkedni én matektól nagyon távol voltam még is végig 2 es de meglett az érettségi most kezdem ma a 14 osztályt technikumon gépész technikus leszek / cnc programozó de engem az viselt meg mikor tanultam rá de a tanár addigra ki nem állt ugyan olyan hibátlan dolgozatot írtam ami 3-5 paddal arébb lévő jó tanuló tényleg semmi eltérés és rá vágja a 2-est..
szept. 2. 02:28
 15/15 anonim válasza:
utóbbi vagyok ha kis céljai vannak amihez az álltalános jóformán nem kell egyszerű helyre bekerülni biztos nem fogja hajtani magát csak ha érdekli 23 éves vagyok.
szept. 2. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!