Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyerekem 8.-os, de már azt...

Gyerekem 8.-os, de már azt sem zavarja, ha egyeseket szed be, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Apjával képtelenek vagyunk rávenni a tanulásra, mert behisztizek, hogy tanultam már eleget 7 és fél év alatt (ami igaz is), de ez már nagyon gáz...

#8. osztály 2. félév
febr. 28. 11:20
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*behisztizik
febr. 28. 11:20
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Ne aggódj, már csak két évet kell iskolába járnia, aztán kibontakozhat a gyárakban, gyorséttermekben...
febr. 28. 11:22
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
Igaza van, 8-os bizonyítvány nem fog érdekelni senkit amíg átmegy és nem kell évet ismételnie.
febr. 28. 11:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Én sem várom el, hogy kitűnő legyen, sőt jelesnek sem kell lennie, de ne csússzon már le 3-asra, ha eddig kitűnő volt... Gyárba meg remélem, hogy nem kényszerül, bár őt ez sem tántorítaná el, utcaseprést meg kifejezetten élvezi :) ... Értem én a viccet és szeretem is.
febr. 28. 11:50
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Ha a gyerek átlaga sokat romlik, a középiskola elutasíthatja ősszel a beiratkozását, még akkor is, ha most felveszi.
febr. 28. 12:48
 6/15 A kérdező kommentje:
5/5! Ez hol van leírva?
febr. 28. 13:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ötös hülyeséget ír. Ha felveszik valahová a gyerekedet és 8. év végén nem bukik semmiből sem akkor a következő tanévet a középiskolában kezdi. Más kérdés hogy ott is lusta lesz e vagy sem.

Esetleg internet megvonás, nyomógombos telefon felvétel, zsebpénz csökkentés?

febr. 28. 15:26
 8/15 anonim ***** válasza:
23%

Azt mondjad neki, hogy oké, hogy hivatalból felveszi a suli, mert kell nekik, de úgy elássa magát a tanároknál, hogy direkt szivatni fogják év elején, és csak magával fog kitolni. Egyébként nyilván nem kell olyan teljesítményt várni, mint előtte. Illetve még mondd azt is, hogy szóbelire krétamásolatot kell vinni.. Megnézem, ahogy egy kitűnő gyerek bevállalja az egyesét és elkaszálják szóbelin miatta, mégsem veszik fel.

Még nincs ennyire késő, majd húsvéti szünet után lazíthat. Én ezt mondanám.

febr. 29. 08:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére olyan tagozato(ka)t választott ki, ahol nem követelmény a szóbeli, de még így parázok, hogy hozzáférnek-e az általános iskolai Krétához. Elvileg, ha mi nem járultunk hozzá, nekik nincs betekintésük. Nemcsak 1-est szedett be, hanem pár db 3-ast is. Matekból meg hiába full ötös, ha II. félévben csak egy db témazáró van beírva.
febr. 29. 08:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Már bele sem merek nézni a Kréta, újabb témazáró 3-as. Biztos, hogy direkt csinálja!!!! Pont olyan szemtelen, mint amilyen a nagynénje is volt anno.
febr. 29. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!