Nemtudoknevet2.0 kérdése:
Egyetemen gond, ha félévkor nem megyek el (egy nem kötelező) tárgyból vizsgázni? Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egy tárgyat rosszul vettem fel, nem az én főszakomhoz, de már nem tudtam leadni amikor szóltak. (Tudom, ez az én hibám) Na most így sokat nem értettem az órákból, és nem hiszem, hogy a vizsga menne. Gond, ha nem megyek el? Mik a következményei?2023. dec. 14. 12:54
1/3 anonim válasza:
Nem gond, semmilyen következménye nem lesz. Én is voltam így szabadon választott tárggyal.
2/3 anonim válasza:
Hát megbuksz, ami ront az átlagodon. Ezen kívül más nem történik.
3/3 anonim válasza:
Annyival kevesebb teljesített kredited lesz és ezért valószínűleg kicsit rosszabb lesz az átlagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!