Hogyan lehetek egy adott területen kiemelkedően jó?
ELTE közel-keleti kultúrák, arab szak BA+MA+PhD. Közben ezerrel tolod az arabot privát órákon is, mész Erasmusra, TDK-zol stb.
Esetleg betolsz mellé szombati levelezőn valami használható gazdasági szakot (pénzügy, marketing, nemzetközi gazdálkodás stb.), hogy meg is tudj élni valamiből.
Köszi :) de engem elsősorban nem a nyelvészet érdekel. És a legtöbb óra ilyen.
Arabul egy erős B2 szinten beszélek és folyamatosan fejlesztem magam. (Éltem kint egy évet arab területen)
Nézd meg a nemzetvédelmi egyetemet is, ott is vannak ilyesmi diplomáciai mesterszakok azt hiszem.
Évek óta vannak tervek egy közel-keleti szakértő szak létrehozására (az eltén), nem tudom, ez hol akadt el. Szerintem ott, hogy ezek az emberek elsősorban nyelvészek és történészek, nem értenek a marketinghez.
A nemzetközi tanulmányok szerintem egy felesleges szak, hidd el, hogy jobban jársz még egy turizmus szakkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!