Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a vélemény a számviteli...

Mi a vélemény a számviteli iskola a hallgatóbarát oktatásról? Milyen a pénzügyi számviteli asszisztens képzésük? Vagy melyik iskolát ajánljátok?

Figyelt kérdés

jan. 25. 12:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon jó az iskola, a tanárnőnek mindig lehet írni e-mailen ha elakadsz, nem hagy magadra, itt mentorálják a tanulókat. Szuper a vizsgafelkészítői, csak a lényeget tanítja mindenféle sallang nélkül, s ugyanez igaz a példatárakra, elméleti tankönyvekre. Az órák online vannak, de ha nem tudsz részt venni, akkor sincs baj, mert visszanézhető. Én egy másik iskolától jöttem át ide, s nem bántam meg.Mondjuk a mérlegképes könyvelőit csinálom, de az asszisztensi képzésnél is ugyanaz a tanár. 45F
máj. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!