Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire kell jó lennem...

Mennyire kell jó lennem programozásba hogy mérnökinformatikus legyek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje eldöntöttem hogy valamelyik informatika karra akarok jelentkezni de a programozás nem a kedvencem.

#egyetem #programozás #informatika #Mérnökinformatikus #mérnökinformatika szak #informatika karok
2024. jan. 21. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Olyan munkát akarsz csinálni amit nem szeretsz? Semmi értelme. Csak a pénzért akarod?
2024. jan. 21. 14:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom nemcsak programozás az egész. A matekot szeretem és a fizika irány is érdekelne.
2024. jan. 21. 14:53
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező attól hogy nem 100% programozás attól még ugyan úgy az időd nagyrésze ez lesz, ha pedig nem szereted és ezt kell az időd nagyrészébe csinálni az nem fog semmi jóra vezetni
2024. jan. 21. 17:30
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem szereted a programozást, akkor szerintem felesleges mérnökinfóra menned. Inkább menj el akkor egy gazdinfóra, majd menj el valamilyen analyst irányba, ahol a munkaidődben Excelt fogsz majd püfölni.
2024. jan. 21. 17:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Valaki tudna valami konkrétumot mondani ,hogy milyen szinten tanulják a szakon a programozást?
2024. jan. 21. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
#5: Egyetemtől függ. Pl. a GDE mérnökinfóján elég felületesen, a BME-n és az OE-n elég részletesen és elég szívatós feladatokat adnak.
2024. jan. 21. 17:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a mintatantervet és nézd meg..
2024. jan. 21. 18:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Villamosmérnök esetleg.
2024. jan. 21. 19:11
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Hallottam, hogy ELTE-n nagyon kemény a programtervező szar, ott csak programozás van szinte, és nagyon nehéz, magas szinten megy a matek meg a programozás, viszont ott nincs fizika. A mérnökinfón, sok más van, mint a programozás; sok más tárgy. A gazdinfon, ott inkább pénzügy, meg közgazdaságtan van, előzőknek igaza van, ott tényleg inkább felületes az informatika, programozás kevés van.
2024. jan. 21. 19:52
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

A villanykar a te barátod.

A mérnökinformatika egy félresikerült magyar találmány, de ettől függetlenül gyakorlatilag ez egy programozó szak. Ha nem szeretsz programozni, akkor ne csináld. Menj villamosmérnöknek pl.

2024. jan. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!