Az 1,75-ös átlag elégtelen vagy meg kell adni a 2-est?
Nincs olyan, hogy "meg kell adni a 2-est", ha csak a pedagógiai program nem írja elő. A tanár hatásköre az osztályzat.
Fél évkor én erre simán egyest adnék, hogy egy kicsit ébredjen már fel az illető, és ne higyje, hogy ennyi elég. Mert aztán még arra hivatkozik fél évnyi újabb tökvakargatás után, hogy "dehát fél évkor kettes kaptam erre".
#4: már bocsánat, de ha egy végzős diák egyesre teljesít egy kisérettségit végzős évfolyamban, akkor csak jól jár egy ilyen pofonnal. Inkább most, mint májusban.
És alapból ne álljunk már úgy hozzá, hogy tök ok hármasra állni egy érettségi tárgyból. Kezdjen el tanulni, illetve segítséget kérni, ha valamiért nem sikerül egyedül tanulni.
"Én örülök a hármasnak is..."
. Akkor nem kell meglepődni, ha bukásra áll.
Vagy ha gyógypedagógussal/fejlesztőpedagógussal sem sikerül megugorni a lécet, akkor a képességeinek megfelelő képzésben kellene folytatnia. Jön az érettségi, ott a jóindulat kevés lesz.
Egyébként teljesen irreleváns, hogy félévkor hanyasra teljesít, szóval nem is értem, miért erre kell fókuszálni, amikor lehet, hogy az érettségi sem sikerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!