Teljes állás mellett matek msc-t el lehet végezni?
Van itt valaki, aki így csinálta?
Azért kérdem, mert muszáj leszek dolgozni, viszont mindenhol csak nappalin látom, gyakorlatokra pedig muszáj bejárni gondolom, így eléggé ütik egymást :(
Szerintem nagyon durva lenne. (Matek BSc-m van, MSc-t másból csinálok)
Meg nem is tudom hol van levelezőn matek MSc (Szegeden meg a BME-n fix nincs, eltén lehet), de anélkül lehetetlen. Úgy tudom az Óbudain van estin, de ez nem biztos. Azzal még lehet próbálkozni.
Keress rugalmasabb céget vagy részmunkaidőt. Én is így nyomom a mestert még levelezőn is.
Nappalin esélytelen. Még 20 órás diákmunkával is nagyon nehéz, akkor is, ha matek BSc-ről mész. (Sok matekos ismerősöm van, sokan MSc-sek). Másodévben már annyira nem rossz, de az első lehetetlen teljes állás mellett nappalin. Esetleg még csúsztathatsz direkt (ismerek olyat aki így tervezte, de ő ezt se teljes munkaidővel, meg aztán ott is hagyta egy jó állásért).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!