Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gáz szakot váltani ennyi idősen?

Gáz szakot váltani ennyi idősen?

Figyelt kérdés
23 évesen kezdtem egy szakot. Most 1.5 év után jutottam el oda, hogy hagynám a fenébe, nem megy egyáltalán. Sajnos 2 érettségi alapján választottam szakot, ami hiba volt, belátom. De olyan gáznak érzem, hogy itt vagyok 25 éves, s szakot kell váltanom, miközben a mostanit is 23 évesen kezdtem.
2024. jan. 17. 05:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki 40 évesen vegez még annak is hátra van 25 ev munka amit a szakmában tölthet szoval ezen ne izgulj. Egy keresett egyetemi szakot vagy egy szinten keresett szakmat mindenkinek meg kellene csinálni. Eretsegivel jó eséllyel csak betanitott munkára van kilátás
2024. jan. 17. 05:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb gáz, hogy kiírtad ezt a kérdést.
2024. jan. 17. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Sehány évesen nem gáz váltani.

Gondolj bele, mi lenne, ha végigcsinálnád, de biztosan nem akarnál azon a területen dolgozni - akkor még idősebb korodban tudnál elkezdeni valami mást, és ugyanez lenne a kérdés.

Egyedül az a gáz, ha valaki egész életében olyasmit csinál, amit utál, és nem tesz erőfeszítést azért, hogy változtasson.

2024. jan. 17. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A #3-asnál jobban nem is írhattam volna. Én 35 évesen hagyok most ott egy szakot egy félév után, és rögtön jelentkezem is másra.
2024. jan. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!