Mit gondoltok, érdemes szakot váltani?
Figyelt kérdés
Töri-magyar tanárira járok, másodéves vagyok, nem is tudom, hogy miért jelentkeztem ide. Nem is megy annyira, az átlagom is éppen, hogy elég az államira, több tárgy bukás után elgondolkoztam, hogy más irányba kéne menni, mert ez a motiválatlanság teljesen megöl. Ami érdekelne, az a műszaki irány, kiváltképp érdekel az épületgépészet, energetika, de ugyanúgy a járművek világa is műszaki oldalról, de tartok attól, hogy abba is beletörne a bicskám, s már itt vagyok 24 éves. Mondjuk a tanári sose vonzott, családi nyomásra választottam, hiba volt.2023. dec. 11. 11:15
3/4 anonim válasza:
szakot nem érdemes váltani. diplomával csak éhenhalni lehet, tanulj egy jó szakmát.
4/4 anonim válasza:
Nagyon érdemes szakot váltanod.
Magyar-töri szakos diplomával soha nem fogsz annyit keresni, mint amennyit szeretnél. Esetleg ha olyan a családi helyzeted vagy a párod finanszírozza majd ezt a költséges hobbit akkor befejezheted ezt a szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!