Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz másodszorra szakot...

Nagyon gáz másodszorra szakot váltani egyetemen?

Figyelt kérdés

Először 19 évesen kezdtem turizmus vendéglátás szakon, viszont egy félév úgy döntöttem nem szeretném folytatni. Ironikus módon az 1 évben amíg nem tanultam, elkezdtem dolgozni egy szállodában és rájöttem, hogy nagyon érdekel a hotel menedzsment.

Közben viszont elkezdtem tanulni egy ettől teljesen idegen szakot ami viszont kiderült, hogy mégsem érdekel annyira.

Nagyon rossz döntés lenne újra váltani, és vissza menni turizmusra?

Inkább végig kéne csináljam a jelenlegi szakot és meglátni, hogy hátha idővel jobban érdekelni fog?

2023. szept. 27. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
2023. szept. 28. 05:21
 2/4 anonim ***** válasza:
28%
Mit tanulsz most?
2023. szept. 28. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a cipoben voltam, 2 szakot elkezdtem, mindkettot abbahagytam. Majd evekkel kesobb rajottem hogy az eloszor elkezdettet szeretnem tanulni. Eletem legjobb dontese volt ujra elkezdeni.
2023. szept. 28. 07:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én háromszor váltottam. Na és? Kutyát nem érdekli, érezd magad jól, ennyi a lényeg.
jan. 17. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!