Matematika kritérium ha másodszorra se sikerült mennyire gond?
Arra nem gondoltál, hogy tán tanulni kéne, ahelyett hogy ide irogatsz?
Sok tanulás, gyakorlás, az összefüggéseg megértése --> sikeres vizsga.
Az első válaszolónak mondom, hogy képzelje el attól, hogy a napomból 2 perc ideírni egy kérdést szoktam gyakorolni, sőt 3 kritből 2 is 95%ra meg lett csak a matek nem, úgy gondolom nem egy lusta "hülyegyerek" vagyok emiatt mert írtam egy kérdést.
És igen a második része a mateknak is elvileg 85% lett, ami magában ha csak ezt néznék vagy átlagolnák a 2 részt akkor átmennék, csak a 20 pontos része nem lett meg... nem tudom arra hogyan lehetne gyakorolni, ha több lehetséges választ látok akkor összezavarom magam, és rábeszélem magam hogy a rosszat karikázzam be, hiába tudom a jó választ, de megzavar hogy választani kell, igazából ezzel van a problémám, esetleg erre aki tisztában van vele, hogy milyen ez az egész, az tudna tippet adni hogyan gyakoroljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!