Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen ti szobeliznetek a...

Egyetemen ti szobeliznetek a jobb jegyert?

Figyelt kérdés

Penzugyi szamvitelbol van egy olyan lehetoseg, hogyha az irasbeli vizsgat teljesiti valaki (mindegy milyen eredmennyel, minimum 2-es) akkor az illeto megkapja a kettest.

Ha ennel jobbat szeretnel, akkor 3 felev szamvitel anyagabol kell szobelizni. Es a feleletedet ertekelik csak. Szoval akar meg is buktathatnak a targybol.

Ti mennetek a jobb jegyert?

jan. 10. 12:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha rontani is lehet akkor semmiképp. Örülök hogy megvan, viszont látásra. Ha rontani nem lehet csak javítani, akkor érdemes megpróbálni, aztán vagy bejön vagy nem. Mivel azt írtad hogy így meg is lehet bukni, én azt mondom nem.
jan. 10. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

A helyedben nem erőltetném a számvitelt...

Ha nem puding az oktató, akkor a tárgy megy bele annyira a részletekbe 3 félév során, hogy simán belebukhat egy mondjuk 2-3-as...

Csak pár pl.:

- felaktiválás

- leszámitolás

- PIE

- cétartalék képzése

- SEEAÉ

- STKÁV

...

Ezekkel tisztában vagy?

jan. 10. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha komoly dolog múlik rajta (pl. átraknak fizetősre). Az, hogy a diplomaátlagom hanyas lesz, számomra mindegy.
jan. 10. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, nálunk a pénzügyi számvitel I. egy 9 kredites tárgy volt és mivel az ösztöndíj és a koli is a súlyozott átlag alapján volt kellett belőle a jó jegy. Plusz nekem ez a tárgy elég jól ment, úgyhogy én szóbeliznék.

Ha mindegy milyen az átlagod vagy nem súlyozottan számolják akkor kevésbé éri meg szivatnod magad, illetve ha az írásbeli résznél is nehezen sikerül a kettest összehozni.

jan. 10. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Én mindig mentem az 5ösért vizsgázni, ha volt megajánlott 4esem akkor is. Szóval mennék.
jan. 10. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem mentem el végül szóbelizni.
jan. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!