Első éves vagyok a BME Gépészmérnöki karán, sajnos fizikából eléggé lemaradásban vagyok, középsikolában nem fektettem rá nagyobb hangsúlyt, és ezt érzem most. Mérnöki fizikából eléggé rezeg a léc, mit tudnátok javasolni, hogy jobb legyek belőle?
A magasabb évfolyamosok szoktak elfogadható pénzért korrepetálni.
Én is úgy csináltam, hogy korrepetáltam a "kicsiket" és abból a pénzből fizettem egy olyat, aki engem tanított. Ne feledd: ha tanítasz, te is tanulsz.
Annak alapján, amit írsz, én tanítanék egy középiskolást, és tanulnék egy felsőbb évestől.
Ez időben kicsit húzós, de pénzügyileg majdnem önjáró
Ha jól olvastam "rezeg a léc", tehát arról szól a dolog, hogy vagy szerzel plusz tudást, vagy nem teljesíted a félévet. Mi nem tudjuk eldönteni, hogy neked kell-e tanár, vagy könyvből meg tudod-e tanulni.
Csak, hogy kicsit variáljak a lehetőségeken:
Az coursera.com on vagy az udemy.com on is találhatsz olyan tanfolyamokat, ami segít a hiányosságok pótlásában.
Nekem a felsőévesektől kapott segítség kérés jött be, mert ők pontosan tudják a vizsgakövetelményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!