Azt szeretném hazudni, hogy nekem folyamatban lévő egyetemi tanulmányokat folytatok levelezőn. 36 éves vagyok. És már régóta félbe van az iskola munka mellett. Ilyen lehetséges elméletileg?
Figyelt kérdés
Hogyan működik az iskola, némi magyarázatot szeretnék, hogy ne bukjak le a hazugsággal
arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e, vagy sem
aki nem a kérdésre akar válaszolni, arra nem válaszolok, csak egy pirosat nyomok, előre is bocsi, de figyelmzetetlek
jan. 4. 18:15
3/7 anonim válasza:
"Soha nem árt egy kis barátság. Főleg, ha az ember egy kis mézeskalácsot is kap hozzá." - Micimackó
4/7 anonim válasza:
Minek akarod azt hazudni? Ez mire jó?
Jöhet ide is a piros 🙄
5/7 anonim válasza:
Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy ne tudjuk, hogy hazugsághoz kell, akkor többen válaszolnának, mert a választ szerintem többen is tudjuk. De egy hazugsághoz nem mindenki akar segédkezni, legalábbis az eddigi válaszolók nem. (Szerinted egy piros jeltől, azaz a lepontozástól annyian félnek? Nincs nagy jelentősége.)
Vagy ez egy pszichológiai teszt, hogy hányan segédkeznek egy hazugsághoz?
6/7 A kérdező kommentje:
igen, ez egy pszichológiai teszt
jan. 4. 21:31
7/7 anonim válasza:
De az #5-höz nem nyomtál pirosat, 100 %-on áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!