Ingyenes első szakma egyetemi tanulmányok mellett?
4-es téves információt adsz
Semmi köze ahhoz hogy megvan e a diploma vagy sem..
Esti képzésre menjél..mert nappali okj képzésen tényleg ott kell lenni, hisz középiskolai szisztéma, egyetemen legtöbb helyen meg nincs katalógus..de ha nem jársz előadásokra akkor nehéz dolgod lesz vizsgán, a gyakorlatokra meg egyetemen is kötelező bejárni..szóval egyik nappali másik esti vagy levelező képzés legyen, azt össze lehet hangolni.
Hát az úgy elég neccel ha még dolgoznod is kell mellette..mert az esti okj-s iskola sok időt elvisz..
Én is estire járok és heti 2 nap 4-tő 7-ig és szombat délelőtt 8-tól 12-ig van órám okj-n, de én nem gyakorlat orientált képzésre járok, nálunk csak nyári gyakorlat van, tehát oktatás csak elméleti. autószerelő szakmánál az tuti nem ilyen..el sem tudom képzelni ott hogy megy az esti oktatás.
Mindegy, valahogy megoldom. :)
De akkor vissza az eredeti kérdéshez. Kutakodtam, ezt találtam:
Akkor elvileg ez nekem ingyenes lenne, nem? Csak mert így egész elfogadható, hogy csak szombaton kellene bejárni. Nekem ez lenne a tökéletes tanfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!