Vizsgaidőszak van és egyszerűen annyira szörnyen érzem magam tegnap 8 órát tanultam úgy érzem semmivel nem vagyok elorebb . Közel 400 oldalt kell tanulnom de egyszerűen annyira felek hogy nem vegzek már most mielőtt nekialltam is panikolok.?
Figyelt kérdés
… össze folynak a napok az éjszakákkal és ez a pánik és félelem és ez a zaklatott lelkiállapot a rettegés tőle hogy nem vagyok képes rá . Nem jutok előre nem tudtam nekiállni ma . Pedig tudom hogy tudnom kell a 30 oldalt plussz meg rengeteget kívülről . Azt se tudom hogy álljak neki fáradt vagyok sírni tudnék ha arra gondolok hogy nem tartok sehol ma sem.. jön s karácsony és meg kevesebb lesz az idom. Nem tartok sehol sírni tudnék nem tudom mit csinaljak hogy jobb legyen . Próbálok mely levegőket venni próbálok nekiállni probalom vissza állítani a napom hogy ne fel 5 kor ebredjek délután ne reggel fekudjek le amikor már nem megy egy betű sem a fejembe . Csak össze vagyok zuhanva . És úgy érzem minden perccel közelebb van a vizsga a bukás és ez annyira elkeserit . Nem tudom hogy hozzam magam helyre . Tudom hogy nagyon zavaros . De nincs valaki aki hasonlóan érez érzett? Mi az ami segíthetne?2023. dec. 21. 19:35
21/21 A kérdező kommentje:
Hat sikerült egy közgazdaságtan és kétszer megbuktattak római jogból . Úgyhogy keszulok tovább és remelem hogy sikerrel jarok
2024. jan. 12. 18:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!