Más is hallott ilyen ostobaságokat oktatáson?
Az a baj ebben az egészségügyi szakágban is, hogy ahány féle oktató megfordul, annyi féle álláspontot, megközelítést hall az ember.
Én mentőtisztnek tanulok, van egy tárgyunk amiből van 4 oktatónk és felváltva oktatnak minket és mindegyik oktató más algoritmus szerint, más megközelítés szerint várja el a dolgokat. Az, hogy vizsgán hogyan kell majd hozzákezdeni a betegellátáshoz az attól függ majd, hogy melyik oktató lesz bent a vizsgán. Közben az egyik rendszeresen megcáfolja a másikat, meg mondja nekünk, hogy neki ne higyjél mert hülye. Míg amaz meg ugyanezt mondja emerről az oktatóról.
Na így legyen okos az ember.
Én pár éve voltam hasonló képzésen, és ott az illető beakarta nekünk magyarázni hogy a cukorbetegséget a túlzott cukorfogyasztás okozza...
Én azok után már oda sem figyeltem mit magyaráz, ez csak egy workshop jellegű képzés volt amire a cég kapott egy támogatást és kötelezően végig kellett ülni hogy eltudjanak számolni ezzel, tesztírás nem volt, meg semmi. Nekünk annyiból volt jó hogy rendesen fizetett órának számolták el, még annak is akinek a pihenő idejében kellett bemennie, Ő még duplán jól járt mert neki túlórába számolták el ami annál a cégnél 60% plusz órabért jelentett, illetve kérhette csúszóba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!