Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Más is hallott ilyen ostobaság...

Más is hallott ilyen ostobaságokat oktatáson?

Figyelt kérdés
Egészségügyi képzésen vettem részt és olyan ostobaságokat tudott mondani az oktató hogy a hajam égnek áll. Ez hogy a roncsolt meg meghámozott gyümölcs elveszti a vitamin tartalmát, ha tablettában visszük meg nem lehet utána természetes úton, zsírégető pulzus szám meg egyéb marhaságok. Annyit megadok neki hogy a BMI-t már ő sem tartja legitimnek.
2023. dec. 20. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már részem ilyesmiben. A legrosszabb az volt, hogy a vizsgán a saját hülyeségeit kérte vissza. Szerencsére a legtöbben tudtuk, hogy van a valóságban, de mivel még ma is oktat, biztos, hogy sokan az ő hülyeségeit jegyzik meg.
2023. dec. 20. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Tablettaipar kamuja , minden mesterseges vegyi moslekot arany áron , kuruzslás modern leigazolt formában . Az eü es orvosok labadozast segitik vagy gátolják, ha valami fáj arra pirula vagy kioperálják, ennyit tudnak.
2023. dec. 20. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ebben az egészségügyi szakágban is, hogy ahány féle oktató megfordul, annyi féle álláspontot, megközelítést hall az ember.

Én mentőtisztnek tanulok, van egy tárgyunk amiből van 4 oktatónk és felváltva oktatnak minket és mindegyik oktató más algoritmus szerint, más megközelítés szerint várja el a dolgokat. Az, hogy vizsgán hogyan kell majd hozzákezdeni a betegellátáshoz az attól függ majd, hogy melyik oktató lesz bent a vizsgán. Közben az egyik rendszeresen megcáfolja a másikat, meg mondja nekünk, hogy neki ne higyjél mert hülye. Míg amaz meg ugyanezt mondja emerről az oktatóról.

Na így legyen okos az ember.

2023. dec. 20. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Én pár éve voltam hasonló képzésen, és ott az illető beakarta nekünk magyarázni hogy a cukorbetegséget a túlzott cukorfogyasztás okozza...

Én azok után már oda sem figyeltem mit magyaráz, ez csak egy workshop jellegű képzés volt amire a cég kapott egy támogatást és kötelezően végig kellett ülni hogy eltudjanak számolni ezzel, tesztírás nem volt, meg semmi. Nekünk annyiból volt jó hogy rendesen fizetett órának számolták el, még annak is akinek a pihenő idejében kellett bemennie, Ő még duplán jól járt mert neki túlórába számolták el ami annál a cégnél 60% plusz órabért jelentett, illetve kérhette csúszóba is.

2023. dec. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!