Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagy gáz, ha csak hétvégén...

Nagy gáz, ha csak hétvégén tudok tanulni?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok. Egy hét hétfőtől csütörtökig tart. Hétköznap sosincs lelki erőm még este is tanulni, főképp, hogy sokszor 6-ig is bent kell ülni, így hétvégékre, péntek, szombat, vasárnapra hagyom mindig. Nem volt eddig belőle probléma, de félek, hogy kevés lesz a továbbiakban. Nem egy olyan vészesen nehéz szak, nem kell minden héten zh-t írni, felelni, stb.
2023. nov. 24. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz így is jól teljesíteni, akkor nem gáz, úgy osztod be az idődet, ahogy akarod.
2023. nov. 25. 07:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz - ha hétvégén tényleg tanulsz
2023. nov. 25. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, elég.
2023. nov. 25. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, az egyetemisták 90%-a ezt csinálja. Csak hétvégén aztán tényleg tanulj, ne a családi programok, buli, haverok, csaj/pasi vegyék el az időt…
2023. nov. 25. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló voltam, hasonló órarenddel. Az órarend félévről félévre változik, igyekezz máshogy összerakni az órákat, ha tudod, én például jobban szerettem délután-esti órákra rakni mindent, hogy reggel normálisan fel tudjak kelni, és tanulni az első óráig, este 8-kor vége volt az utolsó órának, és akkor már csak pihentem meg aludtam. Ha viszont most kezdted az egyetemet, még sokat fogsz tudni fejlődni. Én az első pár hétben szinte csak aludni tudtam egyetem után otthon. Idővel meg már tanulni is tudtam. Meg ami nem fontos előadás, ha megteheted, lógd el - kérdés, hogy te hogy tanulsz. Nekem a legjobb barátom csak úgy tudott tanulni, hogy mindent lehallgatott előtte előadáson. Mivel mindenből volt tankönyv, internet, én sokkal hasznosabbnak éreztem, ha az előadások idejét aktív tanulással töltöm, mert az előadások nekem sokat nem tettek hozzá semmihez, ellenben nagyon leszívtak, nem voltam az a hallás után tanulós típus, és én amúgy is jobban jegyeztem meg mindent, amire én magam jöttem rá, vagy kutattam ki.
2023. nov. 26. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:
5. Na igen. Ekkora barmot, mint én. Szinte minden előadáson ott vagyok. De érzem én is, hogy leszív. Na, majd 4. félévtől igyekszem csak azon ott lenni, ami valamit ad hozzám. Mert tényleg van olyan, amin úgy jövök ki, ahogy bementem, ellenben fáradtan.
2023. nov. 27. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!