Szerintetek ha most hétvégétől elkezdek nagyon intenzíven az érettségire tanulni, akkor még időben vagyok?
Figyelt kérdés
Eddig is tanultam azért, de kell az ismétlés.2021. ápr. 17. 01:01
1/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, azzal a kivétellel, hogy én eddig nem nagyon tanultam. Mellette a nyelvvizsgával is próbálkoztam így elég nehéz volt annyi mindenre koncentrálni.
2/7 anonim válasza:
Egyébként ennek a kérdésnek a kiírásán gondolkodtam ma, mert ezzel kapcsolatban nem találtam véleményeket. :D
3/7 anonim válasza:
Én érettségi feladatokat csinálgatok, ha valami nagyon nem megy utánanézek 4 perc erejéig, így ott tartok, hogy pl. töriből megcsináltam 4 db feladatsort, és az már 90%+osra megy. Habár esszékhez majd elolvasok egy ket kidolgozott tételt. Matekbol nem nagyon keszulok, probalom majd erettsegi megoldo videokat nezni, es a matektanarom orain resztvenni
4/7 anonim válasza:
Csodát már fogsz tenni, de mindenképp érdemes megtenni amit lehet.
5/7 anonim válasza:
Attól függ mi a cél. A kettes simán meglesz, de 100%-ra ne számíts.
6/7 anonim válasza:
Ha kérsz magyar irodalomhoz, magyar költőkhöz rövid ismertetőket, írjál magánban, küldök.
7/7 A kérdező kommentje:
Elég volt ennyi készülés. Azért órán közösen már régóta gyakoroltunk, de sok kellett még. Az eredmények között egyedül a biosznak nem örültem, mondjuk arra tanultam a legkevesebbet, az csak 75% lett.
A többi:
matek 95%
töri 89%
magyar 90%
német emelt 96%
De azért ne bízza el magát senki se a jövőben, mert én középiskolában óráról órára tanultam, de mindig csak az aktuális anyagot, így az ismétlés és a gyakorlás kellett főleg.
2022. márc. 24. 03:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!