Ha 4,5 órára laknál az egyetemtől, de nagyon ragaszkodnál a családodhoz és a barátaidhoz, hazajárnál minden hétvégén? Lehetséges ez nehezebb szakon is, ha pl. valaki tud tanulni a buszon?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 21:41
1/5 anonim válasza:
Én max. kéthetente járnék haza v. havi egyszer. Először biztos fura, nehéz lenne,de ezért nem sínylődnék heti 9 órát az utazással,bármennyire is szeretem a családom.
De ha hazajárnék, akkor is inkább vonattal, ott kényelmesebb lenne tanulni.
2/5 anonim válasza:
Én így vagyok, havi egyszer mentem haza. Napi 9 óra út nem csak nehéz, néha lehetetlen, nekem volt hogy reggel 10-től este 8-ig órám volt.
3/5 A kérdező kommentje:
De úgy, h pl. péntek estére hazaérek, és vasárnap délután / hétfőn délelőtt indulok vissza, nem egy nap.
2021. jan. 13. 21:54
4/5 anonim válasza:
Én "csak" 3 órányira laktam, és az első évben ezt csináltam, de brutálisan sok idő volt, nagyon megterhelő is volt egy idő után, rengeteg időt elvett a tanulástól, arról nem is beszélve, hogy sok programból ki is maradtam a csoporttársaimmal.
5/5 anonim válasza:
Én is "csak" 3 órányira lakom, de minden második hétvégén járok haza, meg sem fordult a fejemben, hogy többet hazajárjak. Amire te azt mondod, hogy 4.5 óra, az van több is. Én eleve 15 percre élek a buszállomástól, hamarabb is kimegyek, hogy biztosan legyen helyem, ha itthon nem tud értem senki kijönni, megint várhatok és buszozhatok, de az 3 óra buszozás a legjobb esetben is nekem több mint négy óra, mindennel együtt. És nekem is volt, hogy péntek délután hazaértem és hétfő este mentem vissza, de így sem érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!