Azt hiszem, túlságosan felnézek az egyik férfitanáromra, de nem szeretnék ragaszkodni hozzá, mert nagyon hiányozna érettségi után. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sokszor mondja (nem tolakodóan!),hogy mint diákot mennyire bír.Kiváló humorérzéke van,remekül tanít és igazi jófej tanár.Sose volt apám,így nekem ő a tökéletes férfikép,de nem akarom h észrevegye,és hogy komolyabban kötődjem hozzá.Kerülni se lehet,mert emelt óraszámban tanulom a tantárgyát.Nem vagyok belé szerelmes,csak őszintén csodálom,de ha túlzásba viszem,elképesztően hiányozni fog később. Előre köszi a válaszokat! 18/L2013. nov. 24. 18:41
1/1 anonim válasza:
Suli után nem tartanád vele a kapcsolatot?Szerintem azzal semmi baj nem lenne.
Ha felnézel egy tanárra,az jó.Ha ragaszkodsz hozzá,szerintem az se.Velem is volt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!