A Károlin a jogász szak levelezőn mennyire rugalmasan végezhető?
Munka mellett. Mennyire szükséges minden konzultációra bejárni? Én messziről mennék, a szabim kevés, és hetente pénteki-szombati napokon vannak a konzultációk. Ha csak a szombati napokon járok be az elfogadható? Vagy egyáltalán nem kötelező bejárni csak gyakorlatokra, zh-kra és vizsgákra?
Esetleg van, amikor online tartanak konzultációt?
Illetve van egy igazságügyi igazgatási diplomám. Ezzel kapcsolatban van lehetőség rövidíteni a szakon? Pázmányon van 4 éves képzés úgy tudom, azoknak, akik elvégezték ezt a szakot előtte.
Én ELTE- jogász szakon vagyok levelezős jelenleg, de talán tudok valamennyit segíteni. Az ELTE sokak szerint nehezebb, mint a Pázmány, Károli stb, de szerintem abszolút teljesíthető. Nekünk panopto-s videók vannak online, illetve hétvégente konzultációk. (kéthetente szombaton)
Néhány tanár ad pl Római jogból repetitóriumot ami szerintem nagy segítség.
Senkit nem érdekel nálunk hogy bejársz -e vagy sem, csak vizsgán teljesíts jól. Zh-nk egyáltalán nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!