Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utolsó 2 évben is átlehet e...

Utolsó 2 évben is átlehet e jelentkezni másik suliba ugyanazon a szakon?

Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a kérdező ennyi ésszel csak középiskolás.
2023. okt. 26. 05:06
 12/12 ErniE76 válasza:

Ja kérem! Ember tervez, Isten végez!

Én is szerettem volna sokmindent ennyi idősen. Gondolj csak bele! Más városban is lakni kell valahol. Albérletben? Az sokba kerül hosszútávon. Saját lakásba/házba költözni meg általában úgy "lehet", ha a régit eladod. Az macera és idő. És feladnák a szüleid a baráti körüket és a jelenlegi (stabil?) munkájukat? Nekik jóval kiterjedtebb, mint neked. Ráadásul amennyit most keresnek, nem biztos, hogy ugyanolyan körülmények között megkeresnék az új helyen is. Ráadásul a te baráti köröd még változni fog. Ha akarod, ha nem. Szép dolog egy baráthoz hű lenni. De változhat ott is idővel bármi. Ahogy nálad is. Új kapcsolat, családban beállt változás (halál, munkahely megszűnése, családi állapot). Ilyen az élet...

2023. okt. 27. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!