Utolsó 2 évben is átlehet e jelentkezni másik suliba ugyanazon a szakon?
Igazat megvallva én Pécsről szeretnék Debreceni suliba átjelentkezni egyrészt azért mert sokkal jobb az iskola és az iskolai közösség, másrészt azért mert sokkal jobb lenne a tanulmányi átlagom mert ott van a legjobb barátom és ő tudna segíteni olyanba amit nem értek. A szüleim viszont nem akarnak oda költözni velem amíg tanulok és nem értem miért. Vagyis oda költöznének velem de munkahelyet kellene változtatniuk egyértelmű, és nem tudom van e olyan munkahely Debrecenben ami azonnali kezdésű. Esetleg ilyet tud valaki mondani?
Nekem nagyon fontos lenne hogy újra a legjobb barátommal járhassak suliba, mert amíg vele jártam suliba a tanulmányi eredményem kitűnő volt, most meg romlott amióta nincs itt. És nem csak a tanulmányi eredményeim miatt lenne fontos, hanem azért is mert ő legjobb barátom és nagyon hiányzik és én is neki. Mindenhova együtt mentünk, mindent együtt csináltunk, olyanok vagyunk egymásnak mint 2 testvér. (Fiúk vagyunk mindketten amúgy)
18 év alatt szülői engedély kell. 18 év feletti jó ha a szülő intézkedik.
Egy barát miatt nem érdemes iskolát váltani. Az is lehet hogy a barátod már nem ragaszkodik annyira hozzád mint te őhozzá. A debreceni iskola nem köteles átvenni téged. Mit csinálsz akkor ha a debreceni iskola azt mondja hogy nem kellesz oda?
Végül mi lesz ha a szüleid anyagilag nem támogatják a te elképzeléseidet? Gondolok itt a kollégiumi díjra, az étkezés, utazásod stb költségeire...
A barátom ugyanannyira ragaszkodik hozzám mint én ő hozzá, mindennap sokat beszélünk és mondta is hogy milyen jó lenne ha megint együtt járhatnánk suliba mert lenne egy ismerős arc akivel tudna ugyanúgy mindent csinálni mint eddig. A debreceni suli átvenne, mert a teljesítmény szintem ugyanolyan mint a barátomnak.
Anyum támogatná anyagilag az elképzelést, de az állataink miatt nem tudunk elköltözni.
Akkor maradsz Pécsen és éled az életed világfájdalommal telve.
A helyedben felhívnám a másik iskolát, hogy egyáltalán hajlandóak e átvenni. Ha elutasítanak akkor meg maradsz a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!