Ilyen esetben mi a jó taktika az egyetemen?
Ha péntek felé lesznek zh-im, de a héten vannak órák is, akkor ilyenkor érdemes kihagyni őket, hogy tudjak többet tanulni? Egyrészről jó lenne, ha több időm lenne, nyomaszt, rettenetesen szorongok, hogy alig van időm egyetem után tanulni, de másrészt meg zavar, hogyha katalógusos órákat kell kihagynom, elkérni mástól, pótolni az anyagot, nehezebben értem meg magamtól, ilyenre pazarlom a hiányzásaim stb. A félév kezdetétől tanulok, de elég nagy anyagmennyiségről van szó, nem csak 1 tárgyból...
Ti ilyenkor milyen stratégiával álltok elő?
Amennyiben minden cérna szakad, természetesen bevett szokás, hogy skippelve vannak az órák a ZH előtti napokban.
Ellenben, ha az adott félév kezdetétől folyamatosan tanulsz és ennek ellenére ennyire parázol, akkor hmm.. vagy hihetetlenül rosszul tanulsz és új módszereket kell kipróbálni vagy el kell kezdened dolgoznod az önbizalmad fejlesztésén, mert az egyetem utáni létben kb. instant halál, ha ennyire nehezen megy az önfejlesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!