Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire proli...

Szerintetek ez mennyire proli dolog?

Figyelt kérdés

Utolsó félév az egyetemen, 4 tárgyam van.

Ebből 1 szóró.

Mennyire lenne proli, illetlen dolog írni a tanárnak, hogy a kettesre megyek, mondja el mi azért az elvárás?

Programozó szakról van szó.

Általában nálunk jól be lehet lőni, hogy mi az, amit elvár a tanár a kettesért.

Egyébként egy jófej, de szigorú tanárról van szó.

2023. szept. 20. 21:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Az indok is ez lenne, hogy szeretném befejezni és nem ezért plusz egy évet ráhúzni.
2023. szept. 20. 21:02
 2/4 anonim válasza:
100%

Háát ha jó fej...

Én szerintem nem merném. Attól tartanék, hogy utána szivatni fog.

2023. szept. 20. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Olvasgatva a markmyprof. oldalt nalunk egy csomoan bejatszottak ezt. Tele van ilyen hozzaszolasokkal, hogy a tanar tudta hogy ezen mulik a diplomaja, es nem engedte at. Szoval keteselyes
2023. szept. 20. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Rém kínos lenne szerintem, mert egy ilyen üzenetből az jönne le, hogy téged látványosan nem is érdekel, és nem is akarod megerőltetni magad. Őszintén, szerinted ezzel jó benyomást keltenél egy oktatónál akinek meg ez a munkája? Gondolod hogy lesz kedve segíteni, ha te meg ilyen megúszósan állsz hozzá az egészhez? Inkább általánosságban a követelményekre kérdezz rá, ne domborítsd már ki hogy csak a kettes kell.

Egyébként nyilván mindenki szeretné befejezni időben a képzését. Nem valami sajnálatos egyedi körülmény ez, ami miatt méltányosságot kéne kérni.

2023. szept. 20. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!