Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet beiktatni újra a...

Hogyan lehet beiktatni újra a tanulást a hétköznapokba?

Figyelt kérdés

1 hete elkezdődött az egyetem. Nyáron nem nagyon foglalkoztam tanulással semmit.

Szeretek folyamatosan készülni, nem csak így a zh, vagy vizsga előtt meghajtva az egészet.

Viszont sehogy se tudom rávenni magam, olvasom kicsit, aztán van, hogy nem is értettem amit olvastam, csak olvasom.

Van, hogy 10 perc múlva elfogy a motiváció és bármi mást csinálnék, szerintem nem kell részletezni értitek.

Ki, hogy tér / tért vissza a tanulás világába? Hogy lehet rutinná alakítani?

2023. szept. 16. 11:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Bejárós vagy? Próbálj utazás közben tanulni!

Vagy iktass be egy nagyon rövid szünetet úgy tíz percenként, amikor felnézel a tananyagból, felállsz, összecsapod a kezed, vagy leguggolsz, vagy felugrasz, vagy valami ilyesmi. Iszol egy kortyot. Aztán visszaülsz újabb tíz percre.

2023. szept. 17. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!