Járvány ideje alatt hogy telik egy hétköznapotok? Miben változtak a szokások? Meddig vagytok fent?
Éjfélkor fekszem, 9 körül kelek. 10-12 között órám van, majd egy gyors ebéd, ha van még órám, akkor közben. Aztán 13-18 között tanulok, hatkor vacsi, majd 19-21 között tanulás, utána elrendezem az itthoni feladataimat, este szórakozom/fürdök, és éjfélkor lefekszem. De nap közben is van, hogy elterelődik a figyelmem és az óra alatt mást csinálok.
A covid előtt hatkor keltem, az óráim összevissza voltak, de mondjuk 8-12 aztán 14-18 között, utána hazamentem (vonaton is tanultam), otthon már nem annyira. 22-23 között feküdtem le.
Úgy érzem, többet kell tanulnom, és így is le vagyok maradva, mert mindig megállítom a videókat, hogy megértsem az anyagot. Nem tudok korán lefeküdni, így sokáig alszom és elmegy a reggelem. Viszont többet vagyok a családommal, kevésbé stresszesek a napjaim.
Hetente kétszer-háromszor jártam be a munkahelyemre, a többi napot itthonról dolgoztam. Utána vásároltam bent a városban, illetve elmentem játékestre az egyetemre.
Most meg állandóan itthonról dolgozom, a faluban vásárolok. Így nem utazok hosszú órákat több átszállással hetente kétszer, viszont nem is találkozom a munkatársaimmal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!