Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerinted a műszaki vagy a...

Szerinted a műszaki vagy a közgazdasági szakok a nehezebbek ?

Figyelt kérdés
Mondjuk a Gépészmérnök vagy a Marketing ?
ma 07:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az említettek közül a gépész.
ma 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ. Műszaki pályán gondolkodtam még középsuliban, emelt fizika, emelt matematika faktokra jártam, viszont negyedikben már kezdett sokkal inkább a pénzügyek világa vonzani. Emiatt utolsó félévben hosszas könyörgések árán engedték hogy a fizika faktot lecseréljem emelt angolra. Így angolból és matekból emelteztem. Nem bántam meg, marketingre jelentkeztem már a szakdogám készítem. Mai napig érdekel a “bütykölés”, legoval mindenféle modelleket építeni, viszont csak hobbi szinten. Valószínű hogy ha műszakira mentem volna se bántam volna meg, viszont ebben a helyzetben úgy érzem jobban nem is dönthettem volna.

Sok tényező közül mégegy: ha egy csavarhúzót nem tud normálisan megfogni egy ember az miért megy műszaki pályára? Tisztában vagyok vele hogy neki nem kell majd azt használni, de egy jó szakembernek szerintem tudnia kell hogy miből lesz a cserebogár. A másik pedig elvégezhetsz egy akármilyen diplomát, ha amúgy nem megy a logikus gondolkodás, nem tudsz megszólalni sehova sem fognak felvenni legyen az bölcsész, közgázos vagy infós diploma.

Egy “okos” ember tud szakmunkásképzővel is milliókat keresni egy kevésbé okosabb meg diplomával 400bruttót

ma 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!