Akik 14 évesen elmennek kollégiumba hogy bírják a család nélkül a hétköznapokat? (többi lent)
Én is kollégiumba készülök jövőre, de már előre félek, hogy nem vagyok felkészülve az önállóságra. Persze hétvégére hazajövök majd, de hiányozni fog a családom. Anyukámmal például nagyon szoros a kapcsolatom, mindent megbeszélünk egymással, és sok időt töltünk együtt. Attól tartok, hogy ezentúl már nem lesz ugyanolyan, és eltávolodunk.
Bejárós semmiképp nem leszek, az nagyon macerás lenne.
Valaki, aki kollégista, tudna nekem kicsit mesélni, hogy mi hogy zajlik ott, hogy viseli a távollétet? A válaszokat előre is köszönöm:)
Én is így voltam, de olyan jó a társaság hogy nem fogod érezni a hiányt, hisz ott lesz neked a második családod :)
Beszéljetek/írjatok sms-eket mindennap. Az elején furcsa lesz, de hozzá fogsz szokni. És rengeteget tanulsz -alap dolgokat pl. mosogatás, de emberi dolgokat is.
Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!