Egyetem vagy szakma éri meg jobban?
Figyelt kérdés
28 évesen mérnöki egyetem vagy egy keresett szakma kitanulása érné meg jobban karriercéljából?2023. szept. 5. 21:08
1/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi az amit szívesen is csinálnál utána. Egy jó szakma simán fizet akár többet is főleg saját vállalkozásban, mint egy jól fizetett diplomás állás. A kérdés, hogy miben lennél olyan jó és érdekelne annyira, hogy nem havi 200 nettó határozza meg a döntésed.
2/2 A kérdező kommentje:
Építőmérnök szak érdekelne egyébként meg pár éve építőiparban dolgozom igaz technikusként.Csak ugye ezen belül a mérnöki a legmagasabb a ranglétrán,meg sok munkahelyen elvárás.Régebben dolgozni akartam középiskola után,mostmár mennék továbbtanulni,de nyilván vannak más szakmák is amik érdekelnek csak szerintem ahhoz is kellene pár év,hogy azt vállalkozásban lehessen csinálni.
2023. szept. 5. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!