Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szte Harry Potter kurzus?

Szte Harry Potter kurzus?

Figyelt kérdés
Muszáj felvennem valami órát kredit miatt, és találtunk egy ilyen kurzust, hogy Harry Potter. Valaki tud erről valamit? Be kell járni órákra? Mert hallottunk olyat, hogy nem kell. Köszönöm előre is a segítséget!
2023. szept. 5. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Mindenképp ajánlani tudom, felettébb hasznos kurzus és az ott megszerzett ismeretanyagnak nagyon nagy munkaerőpiaci potenciálja van. Pont ilyen emberekre van szüksége a versenyszférában a legtöbb cégnek akik készség szinten elsajátították a Harry Potter kurzuson oktatottakat.
2023. szept. 5. 13:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen a magyar oktatási rendszer, erről se te, se én nem tehetünk. Rosszul érezni magam nem fogom emiatt, de köszi a véleményed 🤷🏻‍♀️
2023. szept. 5. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a Harry Pottert, akkor vegyed fel. Ha nem, akkor keress valami mást, például nyelvórát.
2023. szept. 5. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Szeretem, meg érdekesnek is hangzik, ezért felvenném, csak sajnos messze lakom az egyetemtől, és este van óra, ezért érdeklődöm, hogy hátha van olyan, aki esetleg fölvette ezt, vagy valami. Nyelvóra sajnos nem ad kreditet, legalábbis a legtöbb :(
2023. szept. 5. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Ne hallgass az első idiótára. Az egyetemnek nemcsak arról kellene szólni, hogy csupa hasznos és unalmas tantárgyat veszel fel, hanem kell néhány töltelék is, ami örömöt okoz. Meg is őrültem volna, ha csak programozás, közgáz, matek, stb. óráim lettek volna. Nem bántam meg az alternatív gyógymódokat pl., mert ugyan a munkaerőpiacon nem használtam eddig, de az életben igen. Ami ennél is fontosabb, hogy feltöltött, jól éreztem magam közben. Kit érdekel, hogy a HP tudás nem kell a cégekhez. Sosem lehet tudni, hogy általa kiket ismersz meg. Lehet egy befolyásos ember is rajongó és ezért neked kedvez. Hasonló helyzetben voltam már.
2023. szept. 16. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Rokon szakok, szakirányok órái közül is választhatsz (már, ha van tárgyfelvétel), ha valami hasznosat akarsz.
2023. szept. 17. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!