SZTE-n milyen tesiket (nem) ajánlotok?
Rangsorossal jelentkeznék, másodéves vagyok, KKI-m egész jó.
Illetve jutottam már be "azonnal megtelt" kurzusra, mert néha egy-egy ember leadja már a nagy roham után, és ha szerencséd van pont elcsíped és beugorhatsz a helyére.
Ennél a kérdésnél ajánlottak testnevelés kurzusokat is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..
Én pingpongoztam, annyira nem jött be, de csak ez fért bele értelmesen az órarendembe (nem kellett üres napon csak ezért bemennem a városba, nem kellett másik óra után kirohanni Hattyasra, nem péntek délután volt, tudtam hazamenni), nem volt vészes, lehetett volna rosszabb.
Gyógytesi/ gerinctorna/ tartáskorrekcióról jókat hallottam.
Volt egy barátnőm még ősszel úszni, neki tetszett, azt mondta csak 45 perc volt (a többi tesi ugye 1,5 óra).
A falmászás szokott még népszerű lenni.
Ismerős jógára járt, arról sem hallottam panaszt.
Amiről viszont csak rosszat mondtak az a futás. Én mondjuk alapból utálok futni, hányingerem van tőle, de a beszámolók alapján ide tényleg csak akkor menj, ha szoktál futni, mert volt évfolyamtársam, aki mesélte, hogy először 2 km, következő órán 4 km, az azt követőn 6 km, de ő itt nem tudott menni, így az utána lévőn szíven ütötte a 8 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!