Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeged TTIK gólyatábor?

Szeged TTIK gólyatábor?

Figyelt kérdés
Biológia szakra vettek fel és nem tudok dönteni a gólyatábort illetően. Pont akkor mennénk nyaralni és nem tudom mit válasszak. Nagyon egyedül leszek az elején ha kihagyom? (Szegeden senkit nem ismerek)

2023. júl. 27. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a biológia szak nem túl nagy, be fogsz tudni illeszkedni. Én sem voltam, bár nekünk eleve nem volt gólyatáborunk (2020-as évfolyam)

Én egyébként nagyon akartam menni anno. Most mesteren is megyek hasonlóra, de ez nagyon más helyzet, nem ütközik semmivel, régóta szerveztem stb.

Neked kell tudnod milyen nyaralást adnál fel érte. Pl ha a Balatonra mentek a nagyihoz, mint minden nyáron, azt elengedném, de ha pl Amerikába, azt nem. Meg persze kérdés kivel mész és mit csináltok ott stb.

2023. júl. 27. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

"Nagyon egyedül leszek az elején ha kihagyom?"

Birom az ilyen semmi egyéniséggel megáldott embereket. Ha egy szociális fóbiásként elmész a gólyatáborba az sem garancia semmire, senkit nem fogsz érdekelni utána sem, ha pedig egy nyitott ember vagy akkor az egyetem első oktatási napján is ugyanúgy kialakítasz barátságokat... Azt ne hidd hogy a gólyatáborban eltöltött 2 kőkemény napon életreszóló, zárt baráti körök alakulnak ki...

2023. júl. 28. 04:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem lesznek nagy barátságok, de első nap legalább az arcok egy része ismerős lesz.
2023. júl. 28. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Lol én is ttik-s vagyok szte-n :DD

Nyugi, én nem megyek. A tesóm bme gólyatáborban volt, de elvileg annyira gáz volt az egész hogy már az elején elment.

Nem tudom, én is úgy vagyok vele hogy arra jó ez az egész hogy első napon már azért ismerj pár embert.

2023. aug. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!