Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most, hogy nincs angoltanár,...

Most, hogy nincs angoltanár, felvehetnek angolt tanítani suliba? Nem vagyok tanár, csak felsőfokú nyelvvizsgám van. Viszont lennék tanárnő!

Figyelt kérdés
Szerintetek van esély rá?
2023. szept. 1. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
Ide tartunk. Lassan a portás is megtarthatná az órákat. Amennyiben jól tanítanál, szerintem nem lenne akadálya, még mindig 1000-szer jobb mint a gyermekfelügyelet.
2023. szept. 3. 11:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Azt hittem már bárkit felvesznek. Tele a net a hirdetésekkel, hogy tanárt keresünk.

Kommentekben is olvasom, hogy "A fiamnak/lányomnak nincs angoltanár, ezért nem indul az angol tagozat, helyette németet fognak tanulni" és hasonlókat (nem csak nyelvek esetén).

2023. szept. 4. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
Hát figyi jelentkezhetsz, nincs vesztenivalód. El tudom képzelni, hogy ha jól beszélsz angolul és meggyőzöd a sulit, akkor fel is vesznek, valahogy megoldják okosba, az EU legkorruptabb országa vagyunk, gondolom ez piti ügynek számít.
2023. szept. 4. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:
23%

Komolyan, szétröhögöm magam a kommenteken. Úgy csináltok, mint ha egyébként az angoltanárok többsége annyira penge lenne. Angol módszertan, mi? :D

A legtöbb angoltanár még középfokon sem képes megtanítani a diákokat, arról nem beszélve, hogy borzasztóan ritka az olyan angoltanár, akinek normális kiejtése lenne. A "th" és "flap t" megoldhatatlan problémát okoz a legtöbbnek.

A kérdező akár jobban is taníthatna, ha felvennék. Komolyan marha vicces, hogy sokan még mindig nem fogták fel, hogy ebben az országban tanárok a diplomások legalja kb. Tisztelet a kivételnek.

2023. nov. 7. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es ez nem mindig volt így. Régen hatalmas presztízse volt egy tanárnak, az órán dumálás és rendetlenkedés tabu volt és hatalmas tisztelet övezte őket.
2023. nov. 7. 10:06
 16/16 anonim ***** válasza:
#14-es válaszoló durván általánosít, dunsztja nincs az egészről, csak jár a szája. Igazságosztónknak kb eszébe sem jut, hogy nem feltétlenül a tanár hibája, ha nem éri el a középfokú tudást a gyerek. Látná csak egyszer, egyetlen egyszer, hány fős osztályokat és milyen tudású osztályokat kell tanítaniuk a pedagógusoknak sok helyen... Érdekelne az is, hogy szerinte az vajon hogyan lehet, hogy ugyanezek a tanárok a nyelviskolákban gond nélkül felkészítik a motivált (!!!) diákokat a nyelvvizsgákra? Ott hogy-hogy sikerül nekik?
2023. nov. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!