Most, hogy nincs angoltanár, felvehetnek angolt tanítani suliba? Nem vagyok tanár, csak felsőfokú nyelvvizsgám van. Viszont lennék tanárnő!
Figyelt kérdés
Szerintetek van esély rá?2023. szept. 1. 18:10
2/16 anonim válasza:
Igen, közben elvégzed a gyorstalpaló tanárképzést, és kiváló tanár leszel a nagy ember statisztikájában.
3/16 A kérdező kommentje:
Azt hittem már bárkit felvesznek..
2023. szept. 1. 18:22
4/16 anonim válasza:
Azt írtam, hogy igen, csak el kell végezned a gyorstalpalót.
5/16 anonim válasza:
C1 az nem sok. Nekem sok osztálytársam elérte ezt a szintet 10-11. osztályban. Mégis hogy taníthatnád őket?
Ismerősöm anglisztikán végzett, neki volt egy ideig gimis angoltanár állása. Tehát tényleg nagy a hiány, de azért annyira nem, hogy egy közepesen ügyes tanuló szintjén lévő illető tanítson.
7/16 anonim válasza:
Ha taníztani akarsz, miért nem mész angoltanár szakra? Megesznek a gyerekek reggelire!
8/16 anonim válasza:
Attól, hogy van egy nyelvvizsgád, még nem tudsz nyelvet tanítani.
Módszertan mond valamit? Na, ahhoz pl semmi közöd. Nem ismered a tankönyveket. Nem tudsz differenciálni. Dunsztod nincs, hogyan kell átadni a tudásodat. Szóval ne, kérlek ne légy nyelvtanár, mert nagyon kitolnál a diákokkal.
9/16 anonim válasza:
Van egyáltalán bármilyen diplomád? Mert ha nincs, akkor a hazai közoktatásban semmiképp nem alkalmazhatnak tanárként, még ideiglenesen sem. Törvény tiltja. Ha van diplomád, akkor alkalmazhatnak, de csak ideiglenesen, amíg el nem végzed levelezőn a tanárképzést.
10/16 anonim válasza:
Szakirányú, vagy szakbavágó diploma kell. Pl ha nem találnak kémia tanár, márpedig szinte már csak pár 100 öreg van belőlük, akkor jöhetnek óraadónak a vegyészmérnökök, vegyészek, vagy földrajz tanár helyett a geográfusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!