Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire hülyeség nem elkezden...

Mennyire hülyeség nem elkezdeni az egyetemet ha már most látom hogy egyáltalán nem érdekel a szak, amit februárban választottam?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek végeznéd el? Azért hogy elvesztegess 3 évet az életedből? Ha már maga a képzés nem érdekel akkor a munka még úgy sem fog amit a diplomáddal végezhetsz
2023. aug. 26. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Semekkora. Még csak be se iratkozz!
2023. aug. 27. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel, inkább ne kezdd el, csak szenvedés lesz az egész. Én tavaly elkezdtem az egyetemet, érdekelt a szak, úgy voltam vele középiskolában, hogy oda akarok menni, de ahogy telt az idő, egyre jobban megfogalmazódott bennem, hogy én ezt ott fogom hagyni, nem fogom folytatni, de az első félév végét megvártam. Az utolsó pár hét, amikor biztosra tudtam, hogy eljövök, nagyon szenvedős volt, már egyáltalán nem érdekelt.
2023. aug. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!