Újlatin nyelvek és kultúrák alapszak?
Sziasztok!
Szeretném elvégezni a fenti szakot olasz nyelvi szakirányon. Mi a véleményetek a szakról? Mennyire teljesíthető levelezőn? Melyik egyetemet ajánljátok?
Illetve, ha jól tudom mindenhol szükséges minort választani. Olaszul felsőfokon beszélek és németül alapfokon. Érdemes a németet választani minornak (már ha lehet) vagy kezdjek bele egy új nyelvbe? Ha igen akkor melyiket érdemes? A francia nyelv tetszik vagy a török. De hallottam, hogy érdemes a spanyolt felvenni, de nekem az kevésbé passzolna szerintem. Mit ajánlotok?
Értem, köszönöm szépen!
Mindenképp egy másik nyelvet választanék mellé és akár már most elkezdeném tanulni, hiszen csak 2024 szeptemberétől mennék erre a szakra. Melyik nyelvet lenne érdemes így előre tanulnom kicsit? Mindenképp nyelvekkel szeretnék foglalkozni. A németet szívesen felhozom, de az nagyon nehéz nyelv nekem. Így a másik kettőben gondolkodtam először vagy szláv, skandináv nyelvek közül melyiket ajánlanád?
Spanyol minorhoz középfok elég, utána felhoznak. (Spanyol szakra mentem középfokkal és elvégeztem.)
Van egyáltalán olasz szak levelezőn? Én Elte olaszról tudok neked írni (inkább privátban), de az nem levelező.
Francia minorhoz is kell középfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!