Miért ír egyik helyen 0 pontot a felvi?
Én úgy olvastam, hogy lehet. Tehát egy szakot lehet megjelölni, de ugyanazon szak esetén lehet az államit és a ktgtér-t is. Én is amikor adtam be, akkor olvastam.
(Ezt a felviről másoltam, igaz tavalyi, de most is ez volt írva, csak azt most nem találtam meg:
"A pótfelvételi eljárásban csakis egy felsőoktatási intézmény egyetlen képzésére lehet jelentkezni (ugyanazon szak állami ösztöndíjas és önköltséges formája egynek számít) a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételiben 2022. augusztus 5-én éjfélig.")
(linkje: [link]
Kérdező
Nem tudom miért csak az egyik tételnél van ott pontszám. De a feljebb idézett szöveg alapján úgy gondolom, hogy mivel egynek számít, mindkettőre vonatkozik, habár nem úgy látszik. aztán gondolom a pontkihirdetéskor kiderül melyikre jobban, bár az is lehet azért számít az mégis (habár egy a kettő finanszírozási forma), hogy melyiket jelölted elsőnek. De ez nem biztos, csak én gondolom.
Azért ha megtudsz valamit írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!