Ha érettséin nem a kijelölt helyen jelölöm a megoldást megkaphatom még a pontot?
Angol emeltről van szó. Négyzetbe kellett írni a betűjelet. Több megoldást is beírtam, végül áthúztam őket és már csak a négyzeten mellett volt helyem és odaírtam a megfelelő betűt(ami jó lett).
A javítási-értékelési útmutatóba így szerepel: "Csak az utasításban megadott helyre beírt megoldás fogadható el."
Hivatkozhatok arra, hogy nem volt több helyem ? Szerintetek megadják a pontot ?
(Tudom, úgy kellett volna írnom hogy először a négyzeten kívül és a végén bemásolni a jó megoldást..)
Hát igen..Valahogy én is erre jutottam :)
Remélem meg lesz.
Köszi a választ.
mivel az emeltet nem a tanárod javítja így nehezebb a dolgod. én úgy csináltam hogy amit lehúztam, utána a sarokba odapréseltem a jó megoldást, és még mellé is.
de tényleg köcsögség hogy ennyire rá vannak állva ezekre a rubikákra.. nem lenne egyszerűbb egy vonallal jelölni hova kell írni a válasz? vagy bekarikázni stb..
szerintem ha nem fogadja el a tanár akkor próbáld meg fellebezni.
Hát igen..
Rendben, abban az esetben mindenképp megpróbálom.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!